Wat onderscheidt ons

Wij doen alle mogelijke inspanningen, zodat wij trots op onze producten kunnen zijn. Het maken van producten met onze naam is een bewijs van hun hoge kwaliteit. Ol’Vita is een producent in de letterlijke zin van het woord.

Wij zijn een bedrijf dat bijna 40 soorten olie zelfstandig perst en die vindt u in ons portfolio.

Onze belangrijkste doelen zijn:

Productie van gezonde voeding en natuurlijke cosmetica zonder toevoeging van kunstmatige conserveermiddelen, kleur- en geurstoffen, maar met gebruik van de hoogste kwaliteit grondstoffen alleen van betrouwbare en geselecteerde leveranciers.

Garanderen van de hoogste kwaliteit van het door ons geproduceerde voedsel, ondersteund door tests van geaccrediteerde laboratoria.

Samenwerking met professionele handelspunten, waardoor klanten voortdurend toegang hebben tot verse producten van Ol’Vita.

Bewustmaking van de bevolking inzake voeding en een gezonde levensstijl.

Ontwikkeling en innovatie van ons bedrijf.

Wij produceren vooral koudgeperste, ongeraffineerde oliën. Op dit moment kunnen wij bijna 40 soorten olie te koop aanbieden. De kwaliteit van elke partij grondstoffen die voor het persen en verpakken gebruikt worden, wordt bewijst door certificaten. De geperste oliën worden dan systematisch getest in externe geaccrediteerde laboratoria.
Moderne technologie en kennis stellen ons in staat om de oliën van de hoogste kwaliteit te verkrijgen, vaak uit delicate grondstoffen, die soms ook moeilijk te persen zijn zoals tarwekiemen, koriander, zaden van de zwarte bessen, granaatappel en fenegriek. Op dit moment zijn we een van de weinige bedrijven in Polen die in staat zijn om olie uit zulke veeleisende grondstoffen te persen. Daarom worden onze oliën vaak gebruikt voor onderzoek en wetenschappelijk werk op universiteiten en hogescholen.
Onderzoek, onderzoek, onderzoek, we vertrouwen daarop, het bevestigt de geloofwaardigheid en de kwaliteit van onze producten. Wij laten laboratoriumanalyses alleen uitvoeren door geaccrediteerde onderzoeksinstellingen. Wij werken samen met: J. S. Hamillton, Eurofins Polska, Jars S. A.. Ontwikkeling en innovatie zijn heel belangrijk voor ons en daarom zijn wij voortdurend in contact met de Universiteit voor Natuurwetenschappen te Wrocław. Uit zorg voor de natuur scheiden we ons afval zorgvuldig en rekenen wij nauwkeurig af met de Dienst voor Milieubescherming door het betalen van een verwijderingsbijdrage.  Wij proberen ervoor te zorgen dat de verpakkingen die we gebruiken recyclebaar zijn.

Ol'Vita producent van oliën voor 5 met een plus.