Over ons

Ol’Vita is een Pools familiebedrijf dat in 2004 door Krzysztof Dziaduch opgericht werd. Het is een bedrijf met een jarenlange ervaring en passie op het gebied van inkoop, contractlandbouw, zaadverwerking en oliepers. Momenteel staat de firma Ol’Vita bekend om haar hoogwaardige koudgeperste, ongezuiverde en ongeraffineerde oliën. Op dit moment bieden wij bijna 40 soorten koudgeperste, ongezuiverde oliën aan ter verkoop. Dankzij de waardevolle ervaring, opleiding en passie van onze familieleden hebben wij een bedrijf kunnen opbouwen. Aanvankelijk was het lokaal, maar nu is het een nationaal en internationaal bedrijf. Een buitengewone onderscheiding was de toekenning van een prijs van de derde graad, categorie familie aan ons bedrijf in 2013 door de Poolse president, Bronisław Komorowski in de nationale competitie “Weg naar Succes”.

Onze missie is het produceren van gezonde voeding en natuurlijke cosmetica uit de hoogste kwaliteit natuurlijke grondstoffen van vaste, betrouwbare leveranciers. Het gezamenlijke werk is ook gericht op een constante zoektocht naar nieuwe handelspunten binnen en buiten het land om alle mensen vrije, onbeperkte toegang tot onze producten te geven.

Kennis en passie verplichten ons om de samenleving bewust te maken van de invloed van dieet en levensstijl op de gezondheid en de levenskwaliteit van elke persoon. Wij rusten niet op onze lauweren, we zoeken en analyseren nieuwe informatie op het gebied van diëtetiek en fytotherapie. We werken aan technologische oplossingen die ons in staat stellen om het meest waardevolle uit het unieke te halen in verband met plantaardige grondstoffen. Wat ons onderscheidt van veel andere bedrijven in deze sector is de productie van koudgeperste, ongeraffineerde oliën uit moeilijke en delicate grondstoffen, zoals olie uit zaden van de granaatappel, watermeloen, druiven, zwarte bessen, tarwekiemen, fenegriek, enz.

Professionaliteit en kennis zijn heel belangrijk voor ons, daarom werken we samen met geaccrediteerde laboratoria en universiteiten en hogescholen. Door ontwikkeling op de eerste plaats zetten ondernemen wij innovatieve acties die op basis van ons onderzoekswerk nieuwe richtingen kunnen aangeven voor het gebruik van onze grondstoffen.

Wij zijn onze klanten zeer dankbaar voor alle positieve beoordelingen over onze producten. De waardering, die wij vaak horen, maakt ons werk zeer zinvol en versterkt de overtuiging van de missie van het bedrijf .

Wij nodigen u uit om samen te werken